Şiddete karşı yelken açıyorlar

Göcek Yat Kulübü, uluslararası çapta düzenlediği yelken yarışlarına bu yıl “Şiddete Karşı Yelken Açıyoruz” sloganı ile International Women Sailing Week (Kadınlar Günü Kupası)’nı ekledi.

27 Şubat 2018 Salı 10:23
Şiddete karşı yelken açıyorlar






Şiddete karşı yelken açıyorlar

   Göcek Yat Kulübü, uluslararası çapta düzenlediği yelken yarışlarına bu yıl “Şiddete Karşı Yelken Açıyoruz” sloganı ile International Women Sailing Week (Kadınlar Günü Kupası)’nı ekledi. Yarışlar, D-Resort Göcek ve D-Marin Göcek’in ev sahipliğinde 7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yelken tutkunları bu kez 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde katılacakları yarışla anlamlı bir projeye de destek vermiş olacaklar. Proje, 2017 yılında 332 kadının şiddet görmesi, 409 kadının öldürülmesi, kadınların cinsiyet ayrımcılığına uğramaları, ihlal edilen kadın hakları konularına dikkat çekmeyi amaçlıyor. Maviye gönül verenlerin kadınlara daha güzel bir gelecek sunmak için katılacağı yarışlarda tüm teknelerde mutlaka bir kadın olması şartı aranacak. Kadınlar Günü Kupası’nda Fethiye Körfezi ve Göcek’in yavaş yavaş ılıklaşan ilkbahar günlerinde, 2 gün sürecek yarışlara 25 tekne ve 200’ü aşkın yelkencinin katılımı hedefleniyor. Ulusal ve uluslararası kadın-erkek tüm yelken ustalarını, rekabeti yüksek şamandıra yarışları ve bölgenin coğrafya zenginliğinin başarıyla kullanıldığı coğrafi rotalarında heyecanlı anlar bekliyor.

Son Güncelleme: 27.02.2018 07:48
Anahtar Kelimeler:
YelkenŞiddet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.