Şiddetli lodos Kocaeli'de de etkili oluyor

KOCAELİ'nde şiddetli lodos çatıları uçurdu, ağaçları devirdi. Saat 11.15'den itibaren de Gebze Eskihisar ile Yalova Topçular arasındaki feribot seferleri iptal edildi. Şiddetli fırtına bugün saat 09.00'dan sonra daha çok İzmit Körfezi'nin...

31 Ocak 2015 Cumartesi 12:42
Şiddetli lodos Kocaeli'de de etkili oluyor






KOCAELİ'nde şiddetli lodos çatıları uçurdu, ağaçları devirdi. Saat 11.15'den itibaren de Gebze Eskihisar ile Yalova Topçular arasındaki feribot seferleri iptal edildi.
Şiddetli fırtına bugün saat 09.00'dan sonra daha çok İzmit Körfezi'nin doğusunda etkili oldu. Burada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin vapur seferleri iptal edildi. Fırtına Kartepe İlçesi'nin Eşme, Derbent ve Acısu bölgelerinde daha şiddetli hissedilirken, burada çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtınanın ağaç ve çatılardan kopan parçaları savurması nedeniyle bu yerleşim yerlerinde bazı yollar geçici olarak trafiğe kapatıldı.
YHT ENERJİ HATTINDA HASAR
Bu arada fırtına Kartepe İlçesi'nin Eşme bölgesinde Yüksek Hızlı Tren hattında kablolara da hasar verdi. Ekipler bu bölgede hemen onarım çalışmaları başatırken, tren seferlerinde aksama olmadığı bildirildi.
FERİBOT SEFERLERİ İPTAL
Şiddetli Lodas sabah saatlerinde fazla etkili olmadığı İzmit Körfezi'nin batısında, saat 11.00'den sonra şiddetini artırdı. Gebze Eskihisar ile Yalova Topçular arasında İDO'ya ait feribot seferleri saat 11.15'den sonra durduruldu.

FOTOĞRAFLI 

    

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.