Şiir Okumadı, Kalemini Hediye Etti

Ezgi ÇAPA - Özgür ARSLAN / İstanbul, () - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de Belediye Hizmet Binası, Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi, Hükümet Konağı, Esenler Özdilek Anadolu İmam-Hatip Lisesi 1. Etabı, Cahit Zarifoğlu...

02 Kasım 2014 Pazar 18:38
Şiir Okumadı, Kalemini Hediye Etti






Ezgi ÇAPA - Özgür ARSLAN / İstanbul, () - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de Belediye Hizmet Binası, Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi, Hükümet Konağı, Esenler Özdilek Anadolu İmam-Hatip Lisesi 1. Etabı, Cahit Zarifoğlu Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi ile Bilgi ve Hikmet Evi'nin de aralarında bulunduğu 111 milyon TL tutarındaki yatırımların toplu açılış törenine katıldı.

Saat 14.00 sıralarında konvoy eşliğinde Üsküdar Kısıklı'daki evinden ayrılan Erdoğan, Esenler'de sevgi gösterileri ile karşılandı. Esenler Dörtyol Meydanı'na kurulan sahnede konuşan Erdoğan'ı, çatı ve balkonlara yerleştirilmiş keskin nişancıların yanı sıra çok sayıda koruma görevlisi korudu.

ŞİİR YERİNE KALEM HEDİYE ETTİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın da hazır bulunduğu törende konuşan Erdoğan'ın sözleri sık sık sloganlarla kesildi.

Erdoğan, konuşması sırasında, ön sıralarda bulunan kadın hayranlarından gelen 'şiir okuma' talebini ise, bu akşam Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Necip Fazıl Ödül Töreni'ne davet ederek, geri çevirdi. Ancak Erdoğan, kurdele kesimi sırasında ön sıralardan kalemini isteyen bir kadının ricasını kırmayarak, kadına kalemini hediye etti.

DR. KADİR TOPBAŞ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ'NE GİTTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın adı verilen Kültür ve Sanat Merkezi'ni de ziyaret eden Erdoğan, kendi fotoğraflarından oluşan “Kasımpaşa'dan Cumhur'un Başına adlı sergiyi gezdi. Erdoğan, daha sonra Esenler Belediyesi Hizmet Binası'nı da ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.