Siirt'te şehit düşen Osman Yıldırım kimdir?

Siirt'te PKK'lı teröristlerin askeri aracın geçişi sırasında karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirmesi sonucu 25 yaşındaki Uzman Çavuş Osman Yıldırım şehit düştü.

28 Temmuz 2016 Perşembe 10:24
Siirt'te şehit düşen Osman Yıldırım kimdir?






Siirt'te PKK'lı teröristlerin askeri aracın geçişi sırasında karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirmesi sonucu 3 asker şehit oldu. Şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş Osman Yıldırım'ın acı haberi Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesi'ndeki ailesine verildi.

PKK'lı teröristler Siirt-Eruh İlçesi karayolunun 10'uncu kilometresindeki Çöplük Mevkii'nden dün saat 20.45 sıralarında askeri aracın geçişi sırasında tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlamada şehit olan Uzman Çavuş Yahşihan İlçe Komutanlığı'ndan ilçenin Kadıoğlu mahallesinde oturan Yıldırım ailesine acı haber verilmesi ile birlikte baba Demirhan ve Anne Ayşe'nin feryatları üzerine ilçe halkı Yıldırım ailesinin evine koştu. Şehit Uzman Çavuş Osman Yıldırım'ın ilk görev yeri olarak Siirt'e atandığı ve bu yıl evlenme hazırlığı yaptığı belirtildi.
FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.