Şile'de Özgecan ve Fırat eylemi

Nurcan KIRCALI / İstanbul, () - ŞİLE'de MHP İlçe Başkanlığı Manisa'da öldürülen Özgecan Aslan ve Ege Üniversitesinde bıçaklanarak öldürülen Fırat Çakıroğlu için protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. MHP Şile İlçe Başkanı...

27 Şubat 2015 Cuma 22:41
Şile'de Özgecan ve Fırat eylemi






Nurcan KIRCALI / İstanbul, () - ŞİLE'de MHP İlçe Başkanlığı Manisa'da öldürülen Özgecan Aslan ve Ege Üniversitesinde bıçaklanarak öldürülen Fırat Çakıroğlu için protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.

MHP Şile İlçe Başkanı Hüseyin Özgür, İ.B.B Belediye Meclis üyesi MHP'li Hüseyin Kırcalı, MHP'li Şile Belediye Meclis üyeleri, parti yöneticileri ve ülkü ocaklarında bir grup gencin yanı sıra vatandaşlarda yürüyüşe destek verdiler.

Grup, çeşitli sloganlar atarak Üsküdar Caddesi üzerinde yürüyüşe başladı. Grup Belediye Meydanı'nda bulunan Atatürk büstü önünde yürüdü. Grup burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı okudu. Ardından grup adına MHP Şile İlçe Başkanı Hüseyin Özgür bir basın açıklaması yaptı. Hüseyin Özgür açıklamasında, önce Özgecan'ın sonrasında Ege Üniversitesi'nde Fırat Çakıroğlu'nun öldürüldüğünü belirterek, "Ayrıca bir kız çocuğu düşünün. Ne zahmetler ile büyütülüyor, okutuluyor, üniversite kazanıyor. Ailesi her şeyi göze alıp o kardeşimizi okutuyor. Herkesin bir hayali var bakın Özgeca’nın da hayalleri vardı. Ama hayatının baharında felaketi ile tanıştı. Ailesi ve hepimizin ciğeri yandı. Kendimizi ailenin yerine koyduk dayanılacak gibi değil. Rabbim onlara ve bizlere dayanma gücü versin" dedi.

 

(FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.