Silivri'de Tekne Alabora Oldu: 1 Kişi Kayıp

İstanbul, () İSTANBUL Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, akşam saatlerinde içinde iki kişiyle denize açılan bir teknenin alabora olduğu, bir kişi kurtarılırken diğer kişiyi arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi....

08 Kasım 2014 Cumartesi 23:56
Silivri'de Tekne Alabora Oldu: 1 Kişi Kayıp






İstanbul, () İSTANBUL Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, akşam saatlerinde içinde iki kişiyle denize açılan bir teknenin alabora olduğu, bir kişi kurtarılırken diğer kişiyi arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.     Valiliğin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "8 Kasım 2014 Cumartesi günü saat 19.09'da, Silivri açıklarında 47 yaşlarında iki erkek şahsın 2-3 metrelik küçük bir tekne ile denize açıldığı ve geri dönemediği ihbarı üzerine  Marmara Ereğlisi'nde bulunan bir Sahil Güvenlik Botu bölgeye gönderilmiş,  yapılan kontroller neticesinde 1 şahıs sudan canlı olarak alınmıştır. Teknenin alabora olduğu (ters döndüğü) ve diğer şahsın denizde kaybolduğu bilgisi kurtarılan şahıstan öğrenilmiş ve bölgede Arama Kurtarma faaliyeti başlatılmıştır. Saat 23.00 itibariyle aramalara 3 Sahil Güvenlik Botu, 1 Sahil Güvenlik Helikopteri ve 1 Kıyı Emniyet Botu ile devam edilmektedir."  

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.