Silopi'de kadınlar karanfil dağıttı

Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ(Şırnak), ()- ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde başlatılan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kendilerini 'Özgür Kadın Kongresi üyeleri' olarak nitelendiren bir grup ilçe merkezindeki...

28 Şubat 2015 Cumartesi 16:40
Silopi'de kadınlar karanfil dağıttı






Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ(Şırnak), ()- ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde başlatılan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kendilerini 'Özgür Kadın Kongresi üyeleri' olarak nitelendiren bir grup ilçe merkezindeki kadınlara karanfil dağıttı.
Aralarında Silopi Belediye Başkanı DBP'li Emine Esmer'in de bulunduğu 30 kadın, işlek caddelere çıkarak kadınlara karanfiller dağıttı. Laleş Kültür Merkezi'ne üye kızlar  kadınlara tef çalarak eşlik etti. Çiçek dağıtan kadınla sokaktaki erkekler de alkışlarla destek verdi Kadınlar daha sonra Silopi Devlet Hastanesi'ne giderek acil serviste çalışan kadın personel ve hastalara da karanfiller verdi. Belediye Başkanı Emine Esmer, her günün kadınlar günü olduğunu belirterek, Pazartesi günü düzenleyecekleri kadınlar günü etkinliğine kadınların katılmasını istedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.