Şırnak'ta 6 terörist teslim oldu

Şırnak Silopi'de güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçtığı bildirildi.

08 Şubat 2018 Perşembe 15:59
Şırnak'ta 6 terörist teslim oldu






ANKARA (AA) - Şırnak'ın Silopi ilçesinde, Irak kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan bölücü terör örgütü mensubu 6 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, dünkü "yurt içi olaylara" ilişkin bilgilere yer verildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonda bir sığınak içerisinde, bin 120 metre kablo, 1 piknik tüpü ve muhtelif yaşam malzemesi, Bitlis merkezde yapılan aramalarda ise 3 sığınak, 1 depo, 2 baraka ve bir sığınak içerisinde 1 el yapımı patlayıcı, 2 tüp, 350 metre kablo ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan bölücü terör örgütü mensubu 6 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.