Şişli Belediyesi'nde 2 başkan yardımcısı görevden alındı

CHP'li Şişli Belediyesi'nde bir süredir İçişleri Bakanlığı Müfettişleri tarafından yürütülen soruşturma sonrası iki belediye başkan yardımcısına görevden el çektirildi..

07 Mart 2018 Çarşamba 22:56
Şişli Belediyesi'nde 2 başkan yardımcısı görevden alındı






Şişli Belediyesi'nde 2 başkan yardımcısı görevden alındı


İçişleri Bakanlığı'na bağlı Mülkiye Başmüfettişleri'nin hazırladığı rapor sonrası Şişli'de iki belediye başkan yardımcısı görevden alındı.

Şişli Belediyesi başkan yardımcıları Asım Kantoğlu ve Nimet Toprak, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişlerince görevden uzaklaştırıldı

Edinilen  göre, İçişleri Bakanlığı'na bağlı Mülkiye Başmüfettişlerince, Şişli Belediyesi'nde bir süredir yürütülen bir soruşturma kapsamında İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nimet Toprak ile Ruhsat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Asım Kantoğlu, görevden uzaklaştırıldıkları öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.