Sivas Adliyesi'nde Aşure İkrami

Gökhan CEYLAN / SİVAS, () - SİVAS Cumhuriyet Başsavcılığı ve Sivas Barosu tarafından il protokol üyelerine adliyede aşure ikram edildi. Sivas Adliyesi'nde Muharrem ayının 10'uncu günü nedeniyle Aşure Günü etkinliği düzenlendi. Cumhuriyet...

05 Kasım 2014 Çarşamba 16:08
Sivas Adliyesi'nde Aşure İkrami






Gökhan CEYLAN / SİVAS, () - SİVAS Cumhuriyet Başsavcılığı ve Sivas Barosu tarafından il protokol üyelerine adliyede aşure ikram edildi.
Sivas Adliyesi'nde Muharrem ayının 10'uncu günü nedeniyle Aşure Günü etkinliği düzenlendi. Cumhuriyet Başsavcılığı ve Sivas Barosu tarafından düzenlenen etkinliğe Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Baro Başkanı Muharrem Eliş ve il protokol üyeleri ile birlikte hakimler ve savcılar katıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, düzenlenen bu etkinliğin birlik ve beraberlik getirmesini diledi. Baro Başkanı Eliş ise aşure gününün önemine değinerek, etkinliğe katılanlara teşekkür etti. Daha sonra hakimler ve savcılar yemekhanesinde davetlilere aşure ikram edildi.
FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.