Sosyal medyayı sallayan FETÖ flaş belleği

FETÖ operasyonları sırasında ele geçirildiği iddia edilen protez diş görünümlü flaş bellek sosyal medyada günün konusu oldu. FETÖ operasyonlarını sulandırmayı amaçlayan paylaşıma konu olan protez diş görünümlü bellek, 2 yıl önce Latin Amerika ülkelerinde en popüler ürün olarak seçilmiş...

12 Ekim 2016 Çarşamba 00:57
Sosyal medyayı sallayan FETÖ flaş belleği






Sosyal medyayı sallayan FETÖ flaş belleği



Terör örgütü FETÖ'ye yönelik operasyonlar devam ederken, konuyu sulandırma girişimleri göze çarpıyor. Son iki gündür FETÖ operasyonunda ele geçirildiği iddia edilen protez diş görünümlü flaş belleğin yıllardır çok sayıda Latin Amerika ülkelerinde en popüler ürün listesinde yer aldığı ortaya çıktı.

Sosyal medya üzerinden FETÖ operasyonlarını sulandırmayı amaçlayan protez diş görünümlü bellek fotoğrafı üzerinden algı oluşturulmaya çalışıldığı tahmin ediliyor.

FETÖ operasyonları konusunda daha önce yapılan çok sayıda yalan haberin yoğun olarak paylaşıldığı hesaplarda görülen fotoğraf iki yıl önce Arjantin ve Brezilya'da 'En çok satılan USB bellek' olarak yer alan protez diş görünümlü objenin seçilmesi gözlerden kaçmadı. İşte o flaş bellek ile ilgili yapılan yorumlar...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.