Spor Müdürü, makamına gönderilen çiçekleri huzurevinde yaşlılara hediye etti

Nedim KOVAN/ORDU, () - ORDU Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Genç, makamına gönderilen 100'e yakın çiçeği, huzurevindeki yaşlılara götürerek onlara hediye etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda Spor...

01 Eylül 2015 Salı 14:09
Spor Müdürü, makamına gönderilen çiçekleri huzurevinde yaşlılara hediye etti






Nedim KOVAN/ORDU, () - ORDU Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Genç, makamına gönderilen 100'e yakın çiçeği, huzurevindeki yaşlılara götürerek onlara hediye etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda Spor Kontrolörleri Kurul Başkanlığı'nda Genel Sekreter olarak görev yapan eski dünya şampiyonu boksör Mustafa Genç, iki ay önce Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne atandı. Genç makamına tebrik amacıyla gönderilen 100'e yakın çiçeği, kamyonetle Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'ne götürerek burada kalan yaşlılara hediye etti. Canlı çiçekleri tek tek odalara yerleştiren Mustafa Genç, "Yaşlılarımıza her zaman değer veriyoruz. Daha önce huzurevini ziyaret etmiştim, canlı çiçek istediklerine şahit oldum. Bende tebrik amacıyla makama gönderilen tüm çiçekleri onlara götürüp hediye ettim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.