Sulama birliği işçilerinin başlattığı açlık grevi sona erdi

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, () - ELAZIĞ'da 20 milyon TL elektrik borcu nedeniyle tasfiye edilen Eyüp Bağları Sulama Birliği'nde çalışan ve 5 yıldan bu yana ücret alamayan 34 işçiden 15'nin başlattığı açlık grevi, 6'ıncı gününde...

29 Mart 2015 Pazar 16:07
Sulama birliği işçilerinin başlattığı açlık grevi sona erdi






Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, () - ELAZIĞ'da 20 milyon TL elektrik borcu nedeniyle tasfiye edilen Eyüp Bağları Sulama Birliği'nde çalışan ve 5 yıldan bu yana ücret alamayan 34 işçiden 15'nin başlattığı açlık grevi, 6'ıncı gününde sona erdi.
Eyüp Bağları Sulama Birliği çalışanlarının 6 günden bu yana devam ettirdiği açlık grevindeki işçiler, görüştükleri AK Parti İl Başkanı Nusret Çoban’ın bir ay içerisinde problemlerinin çözüleceği sözünü vermesi ile sonlandırıldı. Çalışanlardan Süleyman Tanış, başlattıkları açlık grevinin 6'ıncı gününde sona erdirdiklerini belirterek, şöyle dedi:
"Bugün açlık grevimizin 6'ıncı günü yaşamaktayız. Biz ve arkadaşlarımız bu yola çıkarken söylemiştik, bu iş çözülmeyene kadar bu konunun peşini bırakmayacağız. Yetkililerimiz sağ olsunlar AK Parti İl Başkanı sayın Çobanoğlu geldi, bizleri burada ziyaret etti. Bizlere medya ve arkadaşlarımızın huzurunda bir ay içerisinde bu işin sonlandırılacağı garantisini verdiler. Bizler güveniyoruz, gerek iktidarımıza, gerek muhalefet partilerimize ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne olsun, bunlar bizim devletimiz, bizim partilerimiz. Bunların vermiş olduğu söz, bizler için geçerlidir. Bizlere bu sözü verdiler, bizler de verdikleri söze güvendik. Açlık grevini sonlandırma kararı aldık."
Elazığ Ak parti İl Başkanı Nusret Çoban da, sorunun en kısa sürede çözülmesi için yetkililerle görüşeceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.