Suşehri Ülkü Ocakları şehitler için mevlit okuttu

SİVAS'ın Suşehri İlçesi'nde Ülkü Ocakları tarafından şehitler için mevlit okuttu. Son dönemde yaşanan terör saldırıları nedeniyle görevleri başında şehit düşen asker ve polisler için Suşehri Ülkü Ocakları tarafından öğle...

15 Eylül 2015 Salı 14:28
Suşehri Ülkü Ocakları şehitler için mevlit okuttu






SİVAS'ın Suşehri İlçesi'nde Ülkü Ocakları tarafından şehitler için mevlit okuttu.
Son dönemde yaşanan terör saldırıları nedeniyle görevleri başında şehit düşen asker ve polisler için Suşehri Ülkü Ocakları tarafından öğle namazına sonrası ilçe merkezindeki Şahinler Camisinde mevlit okutuldu.
Suşehri Ülkü Ocakları Başkanı Turan Arslan, "Son dönemde ülkemizde malum terör hadiseleri meydana gelmektedir. Bizler Suşehri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak gerek yapmış olduğumuz yürüyüşlerle, gerek bugün düzenlemiş olduğumuz mevlidi şerifle bir kez daha şehitlerimizin yanında olduğumuzu, bu vatanın bu milletin bekası için her zaman var olacağımızı bir kez daha göstermiş bulunmaktayız. Ülkemizde askerimize, polisimize karşı gerçekleştirilen kalleşçe saldırılar bizleri elbetteki derinden üzmektedir. Biz de her zaman bu milletin bekası için var olacağız. Hiçbir zaman bu yoldan asla dönmeyeceğiz. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz mevlidi şerifi şehitlerimizin ruhlarına yad ediyoruz. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.