Taksim Meydanı'nın mazgaldan yatakları

    Özgür EREN/İSTANBUL, () NEREDEYSE  günün her saati yüzlerce, binlerce kişinin gelip geçtiği Taksim meydanı metro girişi. Metronun havalandırma mazgalları, sıcak hava vermesi nedeniyle 2 evsizin geceyi geçirdikleri...

08 Mart 2015 Pazar 14:01
Taksim Meydanı'nın mazgaldan yatakları






 

 

Özgür EREN/İSTANBUL, () NEREDEYSE  günün her saati yüzlerce, binlerce kişinin gelip geçtiği Taksim meydanı metro girişi. Metronun havalandırma mazgalları, sıcak hava vermesi nedeniyle 2 evsizin geceyi geçirdikleri yer oldu. Gün doğdu onlar da görünür oldu. Sabahın erken saati olmasına rağmen meydan hareketlenmeye başladı . Gelen geçenlerin küçücük bir bakış yöneltecek kadar dikkatini ancak çekebiliyorlar. Orada olmaları "sıradan" karşılanıyor belli ki. Battaniyelerine sıkı sıkıya sarılmışlar. Başuçlarına bıraktıkları ayakkabılardan başka bir şey görülmüyor onlara dair. Ne geçenler onların yüzlerini görüyor, ne de onlar geçenlerin.

(FOTOĞRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.