Talat Paşa komitesi paneli Strasburg’da yapıldı

  DIŞ HABER -  İnsan hakları Mahkemesinde yapılan duruşma bittikten sonra Doğu Perinçek ve arkadaşları Strasburg kentindeki Palais Des Congres salonunda yapılan Talat Paşa komitesi paneline katıldılar. Panelde bir konuşma yapan...

28 Ocak 2015 Çarşamba 23:09
Talat Paşa komitesi paneli Strasburg’da yapıldı






  DIŞ HABER - 



İnsan hakları Mahkemesinde yapılan duruşma bittikten sonra Doğu Perinçek ve arkadaşları Strasburg kentindeki Palais Des Congres salonunda yapılan Talat Paşa komitesi paneline katıldılar.

Panelde bir konuşma yapan İşçi Partisi genel başkanı Doğu Perinçek “4 Eylül 1919 tarihinde kurulan Mustafa Kemal'in partisi olacağız” dedi.


“Mustafa Kemal'in Cumhuriyetçi, Milliyetçi, Devletçi, Laik, Devrimci Türkiye'sini, bir milli hükümet olacak ve kuracağız” diyen Doğu Perinçek “Hepimiz burada bu sözü veriyoruz” dedi.

Doğulu Asyalı olarak zamanı "Güneş bir Mızrak boyu kalktı" diye tanımlayan ve “Saatleri dakik İsviçrelilerden daha dakik olduğumuzu daha disiplinli olduğumuzu ve yüreğimizde bir hakikat Aşkı taşıdığımızı, bilincimizde insanlığa vefa, sadakat, vatanımıza milletimize bağlılık bilinçlerini taşıdığımızı bugün ispat ettik” diye konuşmasını sürdüren Doğu Perinçek bugün Avrupa'da özgürlüğü kendilerinin savunduğunu belirtti ve “Avrupa'yı öküzün boynuzundan kurtardık” dedi.

Bu Mücadele'de hiç bir zaman Ermenileri hedef almadıklarını söyleyen Perinçek, soykırım yalanının Emperyalist güçlerin yalanı olduğunu ve savaş içinde Türklere dayatıldığını belirtti.

Görüntü dökümü

- Perinçek’in konuşması

Genel görüntüler

Detaylar

konuşmacılar

Haber: Engin Akgürbüz / Fransa

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.