Tatile göndermeyen avukat babayı, kliple ikna etti

Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta ilkokul 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Umut Furkan Elagöz, Hatay'daki kuzenlerinin yanına tatile gitmelerine izin vermeyen babasının ikna etmek için klip çekti. İnternete yüklenen ve...

31 Ocak 2015 Cumartesi 13:40
Tatile göndermeyen avukat babayı, kliple ikna etti






Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta ilkokul 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Umut Furkan Elagöz, Hatay'daki kuzenlerinin yanına tatile gitmelerine izin vermeyen babasının ikna etmek için klip çekti. İnternete yüklenen ve kısa sürede yüzlerce kişinin beğendiği videoyu izleyen avukat baba Harun Elagöz, eşi ve 3 çocuğunu tatile gönderme kararı aldı.
Haydarbey Mahallesi'nde yaşayan Harun ve Seda Elagöz çiftinin en büyük oğlu Umut Furkan, annesi Seda ile kardeşleri 4 yaşındaki Elif Cemre ve 3 yaşındaki Aras Samet'i, Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki kuzenlerinin yanına tatile göndermeyen babası Harun Elagöz'ü ikna etmek için Beyazıt Öztürk ve Candan Erçetin'in atışmasından esinlenerek 'Git' şarkısına sözler yazdı.

Annesi ve 2 kardeşiyle birlikte şarkının sözlerini değiştirerek çektiği video, yüklendiği sosyal medya sitelerinde kısa sürede yüzlerce kişi tarafından beğenilip paylaşıldı. Videoyu gören baba Harun Elagöz, yalnız kalacağı için tatile göndermek istemediği eşi ve çocuklarını Hatay'ın İskenderun İlçesi'ne gönderme kararı aldı.
Babasını tatil için ikna etme amacıyla çektiği videonun bu kadar beğenileceğini düşünemediğini belirten Umut Furkan Elagöz, "Yarıyıl tatiline girdik. Babamla tatil sıkıntımız vardı. Babam, bizi İskenderun'daki kuzenlerimizin yanına göndermek istemiyordu. Ben de Beyaz ve Candan Erçetin'in atışmasını izliyordum. Aklıma böyle bir klip çekmek geldi. Kardeşlerimle birlikte video çektik. Annemle sözlerini yazdık, çektiğimiz videoyu internete koydum pek çok kişi tarafından beğenildi. Şimdi babamdan gelecek güzel cevabı bekliyoruz" dedi.
Anne Seda Elagöz ise eşinin videonun ardından ikna olup kendilerini tatile göndermeme fikrinin değiştiğini söyledi. Harun Elagöz, videonun ardından eşi ve 3 çocuğunu İskenderun'a tatile gönderdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.