TAVUĞUN YUTTUĞU ENJEKTÖR AMELİYATLA ÇIKARILDI

Durmuş SEVİNDİK/ ZONGULDAK, () - ZONGULDAK'ta, ilaç verilirken enjektör yutan tavuk ameliyat edildi. Sahibinin, hastalığı nedeniyle sulandırıp şırınga ile ilaç vermeye çalıştığı tavuk, şırıngayı yuttu. Veteriner Önder Alkan,...

17 Aralık 2014 Çarşamba 20:10
TAVUĞUN YUTTUĞU ENJEKTÖR AMELİYATLA ÇIKARILDI






Durmuş SEVİNDİK/ ZONGULDAK, () - ZONGULDAK'ta, ilaç verilirken enjektör yutan tavuk ameliyat edildi.
Sahibinin, hastalığı nedeniyle sulandırıp şırınga ile ilaç vermeye çalıştığı tavuk, şırıngayı yuttu. Veteriner Önder Alkan, sahibinin kliniğine getirdiği tavuğun kursağında kalan şırıngayı 1 saat süren operasyonla çıkardı. Veteriner Alkan, meslek hayatında ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını söyledi. 10 mililitrelik enjektörü ameliyatla çıkardığını belirten Alkan, şöyle dedi: "Eğer çıkarmasaydık hayvan bir şey yiyemiyecek, içemeyecek ve ölecekti. Önemli olan hayvanı uyutmak ve ondan sonra uyandırmaktı. Biz bunu yaptık. Daha önce kursakta madeni bir şey aldık, iğne veya yabancı cisim aldık ama enjektörle hiç karşılaşmamıştım. Bu görülmeyecek bir şey. Ameliyatın ardından tavuğu sahibine teslim ettik."


FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.