Tekin ve Pavey'den Yaşar Kemal'in ailesine taziye ziyareti

İbrahim AKTÜRK/ İstanbul, () CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ile Şafak Pavey, Yaşar Kemal'in ölümünün ardından hastaneye geldi. Usta yazarın eşine ve yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulunan Tekin ile Pavey, basın...

28 Şubat 2015 Cumartesi 20:42
Tekin ve Pavey'den Yaşar Kemal'in ailesine taziye ziyareti






İbrahim AKTÜRK/ İstanbul, () CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ile Şafak Pavey, Yaşar Kemal'in ölümünün ardından hastaneye geldi. Usta yazarın eşine ve yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulunan Tekin ile Pavey, basın mensuplarına açıklama yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, Yaşar Kemal'in ölümünün büyük bir kayıp olduğunu belirterek, “Dünyanın en değerli kalemlerinden birisini kaybettik. Yaprak dökümü gibi. Dünya edebiyatı ve kendi siyasi tarihiz için de çok büyük bir kayıp olmuştur" dedi.

GÜRSEL TEKİN: TÜRKİYE'NİN BAŞI SAĞ OLSUN

Ardından söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, “Türkiye'nin başı sağ olsun. Dünya çok büyük bir değerini kaybetti. Yaşar Kemaller çok kolay yetişmiyor. Türkiye'nin ve dünyanın başı sağ olsun. Çok önemli bir şahsiyettiö diye konuştu. Tekin ve Pavey, daha sonra hastaneden ayrıldı.

(FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.