Teleferik 5 Gün Sefer Yapmayacak

BURSA, () - BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Haziran ayında Teferrüç- Sarıalan arasında yolcu taşımaya başlayan teleferik hattının, oteller bölgesi etabıyla entegrasyonu için 3 Kasım'dan 7 Kasım tarihine kadar sefer...

31 Ekim 2014 Cuma 18:13
Teleferik 5 Gün Sefer Yapmayacak






BURSA, () - BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Haziran ayında Teferrüç- Sarıalan arasında yolcu taşımaya başlayan teleferik hattının, oteller bölgesi etabıyla entegrasyonu için 3 Kasım'dan 7 Kasım tarihine kadar sefer yapılamayacak.
Bursa ile Uludağ arasında ulaşımın sağlanması amacıyla yaptırılan ve 1963 yılında başladığı seferlerle bugüne kadar milyonlarca kişiyi Uludağ'a taşıyan teleferik hattı, yenilendikten sonra Haziran ayında yeniden yolculu seferlere başladı. Teferrüç'ten 13 dakikada Sarıalan'a ulaşma imkanı sunan teleferiğin, Oteller Bölgesi'ne ulaştıracak olan etap çalışmalarına da hız verildi.
Sarıalan- Oteller Bölgesi arasında beton imalatlar tamamlanırken, direk montajları da devam ediyor. Mevcut hattın, Oteller Bölgesi etabıyla entegrasyonunun sağlanması amacıyla 3-7 Kasım tarihleri arasında teleferik seferi yapılamayacak. Entegrasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Teferrüç - Sarılan arası normal çalışma saatlerinde hizmet vermeye devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.