Teleferik açıldığı gün arıza yaptı, vatandaşlar havada mahsur kaldı

Azat YILDIZ/ İZMİR, () - İZMİR'de, 2007 yılında riskli raporu üzerine kapatılan ve 8 yıl sonra yeniden açılarak bugün hizmete giren Balçova Teleferik Tesisleri'nde teknik arıza nedeniyle seferlerde aksama yaşandı. Bir süre havada mahsur...

31 Temmuz 2015 Cuma 22:29
Teleferik açıldığı gün arıza yaptı, vatandaşlar havada mahsur kaldı






Azat YILDIZ/ İZMİR, () - İZMİR'de, 2007 yılında riskli raporu üzerine kapatılan ve 8 yıl sonra yeniden açılarak bugün hizmete giren Balçova Teleferik Tesisleri'nde teknik arıza nedeniyle seferlerde aksama yaşandı. Bir süre havada mahsur kalan vatandaşlar arızanın giderilmesiyle tahliye edildi. 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından dün açılışı yapılan ve bugün vatandaşların hizmetine giren Balçova Teleferik Tesisleri'nde akşam saat 19.30 sıralarında teknik arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle bir süre vatandaşlar havada asılı kaldı. Arızanın giderilmesinin ardından vatandaşlar tahliye edildi. Saat 10.00'dan 23.00'e kadar hizmet veren teleferik seferlerinin, yarın saat 10.00'a kadar iptal edildiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.