TEM'de TIR dehşeti trafiği kilitledi; Yaralılar var

TEM'de trafiği kilitleyen kazada yaralılar var. İlk gelen bilgilere göre kontrolden çıkan TIR devrilerek yolu ulaşıma kapattı

07 Aralık 2016 Çarşamba 14:57
TEM'de TIR dehşeti trafiği kilitledi; Yaralılar var






TEM'de TIR dehşeti trafiği kilitledi



TEM Otoyolu'nda kontrolden çıkan tır, dehşet saçtı. Önce bariyerlere ardından da elektrik direğine çarpan tır, güçlükle durdu. Karşı şeride devrilen elektrik direğinden kaçmaya çalışan otomobiller ise birbiri ile çarpıştı. Kazada ünlü sanatçı Seda Sayan'ın eniştesi olduğu öğrenilen Coşkun Yıldız ölümden döndü.

Edinilen bilgilere göre, olay TEM Otoyolu Ankara istikameti Gaziosmanpaşa mevkiinde meydana geldi. Tevfik Yer yönetimindeki 11 AK 420 plakalı tır, kontrolden çıkarak önce bariyerlere, ardından da yol ortasındaki aydınlatma direğine çarptı. Karşı şeride devrilen elektrik direğinden kaçmaya çalışan 34 Y 4142 ile 24 NF 7338 plakalı otomobiller çarpıştı. Kazada yaralanan tır şoförü hastaneye kaldırıldı.

Devrilen elektrik direğinin altında kalmaktan son anda kurtulan araç sürücülerinden Coşkun Yıldız, yaşananları anlattı. Ünlü sanatçı Seda Sayan'ın eniştesi olduğu öğrenilen Yıldız, "Önce bariyere vurup sonra elektrik direğine vurdu. Direk üstüme devrilmesin diye ben kırdım, arkamdan bir araba da bana vurdu. Biz kıl payı ölümden döndük. Çok hızlıydı. Saniyeyle ölümden döndük" dedi.

Öte yandan, kaza nedeniyle TEM otoyolunda yoğun trafik oluştu.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.