TEM Otoyolu'nda polis gözetiminde vahşet

İSTANBUL'da dün çekilen ve sosyal medyaya Hayvan Hakları İzleme Komitesi adıyla yüklenen görüntüler büyük ses getirdi. Iğdır plakalı bir TIR'daki hayvanlar sıcaklık nedeniyle fenalık geçirdi.

27 Temmuz 2015 Pazartesi 18:58
TEM Otoyolu'nda polis gözetiminde vahşet






TEM Otoyolu'nda polis gözetiminde vahşet

İSTANBUL/- İSTANBUL'da dün çekilen ve sosyal medyaya Hayvan Hakları İzleme Komitesi adıyla yüklenen görüntüler büyük ses getirdi.

Iğdır plakalı bir TIR'daki hayvanlar sıcaklık nedeniyle fenalık geçirdi. TEM Otoyolu Kavacık mevkiinde emniyet şeridinde duran TIR'daki hayvanlar üstü kapalı kasadan indirildi. Yarı baygın haldeki 3 büyükbaştan biri hemen oracıkta kesildi. Diğer ikisi de suyla ayıltılmaya çalışıldı ancak akıbetleri farklı olmadı. Bütün bunlar yaşanırken üzerinde resmi Polis yeleği bulunan bir memurun da olay yerinde olması dikkat çekti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.