THY Bowling turnuvasını Helsinki acentesi ekibi kazandı

Faik KAPTAN/İSTANBUL,() TÜRK Hava Yolları acentelerini bir araya getirmek, iş ortamının dışında da birlikteliği sağlamak, spordaki rekabeti iletişim aracı olarak kullanmak amacıyla 2012 yılında başlanan ve her yıl düzenlenen THY Bowling...

29 Mayıs 2015 Cuma 13:00
THY Bowling turnuvasını Helsinki acentesi ekibi kazandı






Faik KAPTAN/İSTANBUL,() TÜRK Hava Yolları acentelerini bir araya getirmek, iş ortamının dışında da birlikteliği sağlamak, spordaki rekabeti iletişim aracı olarak kullanmak amacıyla 2012 yılında başlanan ve her yıl düzenlenen THY Bowling Turnuvası sona erdi.
THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada turnuvaya 30 ülkeden 64 istasyondaki 3558 acente personelinin katıldığı belirtilerek şöyle denildi:
“ THY Pazarlama ve Satış Başkanlığı (Yurtiçi) ve Kurumsal İletişim Başkanlığı’nın koordinasyonuyla yurtiçinde başlatılan Türk Hava Yolları Bowling Turnuvası 4. Yılında; Turkish Airlines Bowling 2015 adıyla 30 ülkede 64 destinasyonda düzenlendi. Yurtiçi acentelerimizin yanı sıra yurtdışı acentelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen turnuvaya yaklaşık 1186 acenteden ve 3558 acente personeli katıldı.

Profesyonel lig örneklenerek hazırlanan kurallar çerçevesinde, Turkish Airlines Bowling 2015 lig oyunları 23 Mart- 06 Mayıs tarihleri arasında oynanmış olup; yurtiçinden 6 takım olmak üzere; 30 ülkeden gelecek 35 finalist takım, 23 Mayıs’ta Turkish Airlines Bowling 2015 Finali’nde yarıştı.”
HELSİNKİ ACENTESİ BİRİNCİ.

Turnuva sonunda gerçekleşen Gala ve ödül töreninde turnuva şampiyonu olan Finlandiya’yı temsil eden Helsinki acentesi CWT;GloriaHotels& Resorts ‘de bir Antalya tatili kazanırken, dereceye giren İstanbul acentesi FHS Travel ve İzmir acentesi Pagos Travel sırasıyla Uzakdoğu ve Avrupa uçak biletleri kazandığı açıklandı.
(FOTOĞRAF)


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.