THY'de acı haber: Kabin amiri kazada can verdi

TÜRK Hava Yolları'nda (THY) kabin amiri olarak görev yapan Fatma Hülya Dobur (30) dün öğle saatlerinde kaldırımda yürüdüğü sırada kontrolden çıkan bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

05 Temmuz 2015 Pazar 01:15
THY'de acı haber: Kabin amiri kazada can verdi






THY'de acı haber: Kabin amiri kazada can verdi

Hüseyin ASLIYÜCE / İstanbul,() TÜRK Hava Yolları'nda (THY) kabin amiri olarak görev yapan Fatma Hülya Dobur (30) dün öğle saatlerinde kaldırımda yürüdüğü sırada kontrolden çıkan bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Halkalı Atakent Acıbadem Hastanesi önünde kaldırımda yürüyen Dobur'a aşırı hızlı olduğu iddiasıyla kontrolden çıkarak kaldırıma çıkan ve iki ağacı deviren otomobil çarptı.

Hastaneye kaldırılan Dobur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ailesi tarafından memleketi Osmaniye'ye götürülen Dobur cenazesi bugün Yenimahalle Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Sakarcalık Köyü Mezarlığı'na toprağa verilecek.

(FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.