Thy'de Sistem Arızası

Hüseyin ASLIYÜCE / İstanbul, () - THY'nin "Troya" adı verilen biletleme ve check-in sisteminde arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle THY'nin Atatürk Havalimanı'nda bilet satış ve check-in bankolarının önünde uzun kuyruklar oluşurken,...

20 Ekim 2014 Pazartesi 01:07
Thy'de Sistem Arızası






THY'de Sistem Arızası

Hüseyin ASLIYÜCE / İstanbul, () - THY'nin "Troya" adı verilen biletleme ve check-in sisteminde arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle THY'nin Atatürk Havalimanı'nda bilet satış ve check-in bankolarının önünde uzun kuyruklar oluşurken, bazı iç ve dış hat uçuşlarda rötarlar meydana geldi.

THY'nin bilgisayar sistemlerinde saat 21.40'ta arıza meydana geldi. Yaşanan sistem arızası nedeniyle THY'nin "Troya" biletleme ve check-in işlemleri bir süre yapılamazken, yolcular sistemlerin gelmesini beklemek zorunda kaldı.

BEKLENENDEN UZUN SÜRDÜ

Sistemlerde arızanın beklenenden uzun sürmesi üzerine, yer hizmeti görevlileri işlemleri manuel yapmaya çalıştı. Yaşanan arızadan dolayı yolcular uçaklara geç alındığı için de bazı iç ve dış hat uçuşlarında rötarlar meydana geldi.

THY Bilgi İşlem görevlilerinin arızayı gidermek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi. Arıza 2 saat sonra giderilebildi.

Anahtar Kelimeler:
Thyde Sistem Arızası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.