THY'den yeni seyahat kitleri

- THY, kıtalararası uçuşlardaki business sınıfı yolcularına, İstanbul kalkışlı uçuşlarda "Molton Brown", İstanbul varışlı uçuşlarda ise "Christian Lacroix" markalarının seyahat kitlerini sunuyor

26 Nisan 2018 Perşembe 16:43
THY'den yeni seyahat kitleri






İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları (THY) yeni seyahat kitleri ile business sınıfı yolculukların konforunu artırıyor.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, yolcuların seyahatleri süresince uçakta geçirdiği zamanı konforlu bir deneyime dönüştürme hedefiyle yeni projeler hayata geçirilmeye devam ediliyor.

Dünyada yolcularına en iyi hizmeti sunan havayolu şirketlerinden birisi olan THY, 2017'nin Nisan ayında tüm geniş gövde uçuşların business sınıfı lavabolarında canlı çiçek konseptini oluşturmuş ve dünyaca ünlü Molton Brown markasının ürünleri ile oluşturulan yeni konsept yolcular tarafından büyük beğeni toplamıştı.

Bayrak taşıyıcı havayolu şirketi şimdi de kıtalararası uçuşlarda seyahat eden business yolcularına İstanbul kalkışlı uçuşlarda "Molton Brown", İstanbul varışlı uçuşlarda ise "Christian Lacroix" markalarının seyahat kitlerini sunmaya başladı. Ürünlerinin araştırma, geliştirme ve üretim sürecinde hayvanlar üzerinde herhangi bir test yapılmadığına vurgu yapan Molton Brown markası doğallık ve lüks kavramlarını bir araya getiriyor.

İstanbul varışlı kıtalararası uçuşlarda seyahat eden business sınıfı yolcularına sunulan Christian Lacroix ise Avrupa’nın önde gelen markaları arasında yer alıyor ve hem kadınlara hem de erkeklere yönelik ürünleri ile tanınıyor. Her iki seyahat kitinin içerisinde de yolcuların seyahat boyunca ihtiyaç duyabileceği; tarak, çorap, ayakkabı çekeceği, kulak tıkacı, göz bandı ve uyarı çıkartmaları ile birlikte markanın kendisine ait dudak losyonu ve el losyonu bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
ThySeyahat Kiti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.