THY'den yurt içi bilet kampanyası

THY, erken rezervasyon kampanyası ile yurt içi seferlerde 66 liradan başlayan fiyatlarla yolcularına uçuş imkanı sağlıyor.

20 Mart 2018 Salı 15:24
THY'den yurt içi bilet kampanyası






İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları (THY), erken rezervasyon kampanyası ile yurt içi seferlerde 66 liradan başlayan fiyatlarla yolcularına uçuş imkanı sağlıyor.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, 20-25 Mart'ta satın alacakları biletlerle 1 Ekim- 27 Aralık'ta uçuşlarını yapabilecek.

Kapsam dışı seyahat dönemi 26-30 Ekim olarak belirlenen kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere, "www.turkishairlines.com" internet sitesi ile "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden veya satış ofislerinden ulaşılabiliyor.

Muhabir: İzzet Taşkıran


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.