THY'nin Newyork seferi iptal edildi

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, ()- ABD'nin kuzeydoğu eyaletlerinde beklenen kar fırtınası nedeniyle, Türk Hava Yolları'nın bugün gerçekleştirilecek İstanbul-Newyork seferinin karşılıklı olarak iptal edildiği açıklandı. Konuyla ilgili...

27 Ocak 2015 Salı 07:43
THY'nin Newyork seferi iptal edildi






İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, ()- ABD'nin kuzeydoğu eyaletlerinde beklenen kar fırtınası nedeniyle, Türk Hava Yolları'nın bugün gerçekleştirilecek İstanbul-Newyork seferinin karşılıklı olarak iptal edildiği açıklandı.

Konuyla ilgili olarak dün Türk Hava Yolları resmi internet sitesinden yapılan açıklamada,

"Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzeydoğusunda beklenen kar fırtınası sebebiyle 26 Ocak tarihinde Boston ve Newyork seferlerimizin sefer saati değişmiştir. 27 Ocak tarihli Boston ve Newyork seferlerinde de değişiklik olması ön görülmektedir. 27 Ocak tarihli Boston ve Newyork sefer saatlerinin güncel durumu için yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz" denilmişti.

Bugün sabah saatlerinde ise, Türk Hava Yolları'nın saat 07.25'te yapılması planlanan İstanbul-Newyork seferinin karşılıklı olarak iptal edildiği duyuruldu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.