TIR ‘gelin arabası’ oldu

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, () - YALOVA’nın Çiftlikköy İlçesi'nde evlenen Oğuzhan Özyer ile Semra Altuntaş, gelin arabası olarak farklı olsun diye TIR’ı tercih etti. Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi Sultaniye Mahallesi’nde...

02 Ağustos 2015 Pazar 17:53
TIR ‘gelin arabası’ oldu






Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, () - YALOVA’nın Çiftlikköy İlçesi'nde evlenen Oğuzhan Özyer ile Semra Altuntaş, gelin arabası olarak farklı olsun diye TIR’ı tercih etti.
Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi Sultaniye Mahallesi’nde oturan gelinin evine damat Oğuzhan Özyer, TIR’la giderek gelini evden çıkardı. Gelin Semra Altuntaş, dorsesi çıkarılan ve gelin arabası olarak süslenen TIR’ın ortak kararları olduğunu söyledi. Gelin, "TIR ikimizin ortak kararıydı. Birkaç seçeneğimiz vardı, bize farklı gelen bu oldu, TIR’ı seçtik" dedi.
Babasının TIR şoförü olduğunu, kendisinin de ehliyetinin olduğunu söyleyen ve TIR’ı kullanan damat Özyer, bu mesleği tercih etmediğini de belirtti. Özyer, bir firmada satış görevlisi olarak çalıştığını belirtti.
Gelini evinden alan gelin konvoyu düğünün yapılacağı Taşköprü beldesine geçti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.