Tokat'ta derede balık ölümleri

TOKAT'ta kent merkezi içerisinden geçen Behzat Deresi'ndeki balık ölümleri, çevredekileri tedirgin etti. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri balık ölümlerinin nedenini belirlemek için dere suyundan örnekler aldı. Bugün sabah...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 13:20
Tokat'ta derede balık ölümleri






TOKAT'ta kent merkezi içerisinden geçen Behzat Deresi'ndeki balık ölümleri, çevredekileri tedirgin etti. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri balık ölümlerinin nedenini belirlemek için dere suyundan örnekler aldı.
Bugün sabah saatlerinde, Behzat Deresi'nin yüzeyindeki balık ölülerini görenler, durumu yetkililere bildirdi. İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Çevre Sağlığı şubesi ekipleri balık ölümlerinin araştırılması için dere suyundan örnekler aldı.
Bu arada Behzat Deresi ile Yeşilırmak'ın kesiştiği Hıdırlık Köprüsü altında suya inen bazı çocuklar, can çekişen balıkları alarak Yeşilırmak'a bıraktı. Köprü üzerinde toplanan onlarca kişi ise çocukları izledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.