TOKİ'nin yaptırdığı 566 konuta 516 aile başvurdu

Gürkay GÜNDOĞAN-Hamza DEMİR/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK'ın Devrek İlçesi’ne bağlı Çaydeğirmeni Beldesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) yapılan 566 konuta 516 aile başvuruda bulundu. Ailelerin daireleri çekilen kurayla...

28 Nisan 2015 Salı 16:56
TOKİ'nin yaptırdığı 566 konuta 516 aile başvurdu






Gürkay GÜNDOĞAN-Hamza DEMİR/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK'ın Devrek İlçesi’ne bağlı Çaydeğirmeni Beldesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) yapılan 566 konuta 516 aile başvuruda bulundu. Ailelerin daireleri çekilen kurayla belirlendi.
TOKİ tarafından Çaydeğirmeni Beldesi'ne 566 konut yapıldı. Konutlar için 516 aile başvuruda bulundu. Konutlar, Çaydeğirmeni Belediyesi Mesire Alanı'nda noter huzurunda yapılan kura çekilişi ile hak sahiplerine teslim edildi. Kura çekilişinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Ak Partili Satılmış Gebeş, TOKİ Strateji ve Geliştirme Daire Başkanı Ömer Arısoy da yer aldı.
Kura çekilişini heyecanla izleyen aileler, istedikleri dairelerin kendilerine çıkmasıyla sevinç yaşadı. İstedikleri dareler kurada çıkmayan aileler ise buruk bir mutluluk yaşadı. Eşi 2 yıldır İstanbul'da yaşayan Güler Ala, 16 yıllık ev sahibi olma hayallerinin gerçekleştiği için mutlu olduğunu söyledi.
Kura çekilişi sonunda kalan 50 konutun da başvuruda bulunan ailelere satılacağı belirtildi.


FOTOĞRAFLI


  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.