Trabzon’da sağlık çalışanları şiddetin önlenmesi için yürüdü

Fatih TURAN/TRABZON, () - TRABZON Halk Sağlık Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, 'Sağlık çalışanı kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi' temalı yürüyüş düzenledi. Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında,...

08 Mart 2015 Pazar 11:49
Trabzon’da sağlık çalışanları şiddetin önlenmesi için yürüdü






Fatih TURAN/TRABZON, () - TRABZON Halk Sağlık Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, 'Sağlık çalışanı kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi' temalı yürüyüş düzenledi.
Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, sağlık çalışanı kadınlara yönelik şiddetin önlenmesini amaçlayan yürüyüşe Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ile eşi Rukiye Öz, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras, Trabzon Halk Sağlığı Müdürü Dr. Köksal Hamzaoğlu, Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ile sağlık sektöründe çalışan bir çok kadın ve vatandaş katıldı.
Etkinliğe katılanlar, 'Dağ bayır deme haydi yürüyüşe' ve 'Kiloları at zinde kal' yazılı dövizleri taşıyarak sağlıklı yaşam için yürüyüşün önemine de dikkat çekti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.