Trafik Işiklarini Beklemedi, Az Daha Canından Oluyordu

Naci YÖNER / İstanbul, () - KIZ arkadaşı ile birlikte yürürken, trafik ışıklarını beklemeden yolun karşısına geçmek isteyen genç az daha canından olacaktı. Kaza akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, kız arkadaşıyla...

24 Kasım 2014 Pazartesi 22:55
Trafik Işiklarini Beklemedi, Az Daha Canından Oluyordu






Naci YÖNER / İstanbul, () - KIZ arkadaşı ile birlikte yürürken, trafik ışıklarını beklemeden yolun karşısına geçmek isteyen genç az daha canından olacaktı.

Kaza akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, kız arkadaşıyla birlikte yürüyüşe çıkan bir genç, Libadiye Caddesi'nde bulunan trafik ışıklarında yolun karşısına geçmek için beklerken sabırsız davrandı. Kız arkadaşının uyarısına rağmen tek başına karşıya geçmek isteyen genç, hızla akan trafikte kararsız kalınca, yol ortasında durdu. Bu sırada hızla yaklaşan 34 FP 322 plakalı otomobilin sürücüsü, frene basmasına rağmen ıslak ve kaygan zemin nedeniyle aracı durduramadı. Otomobil, yol ortasında duran gence çarptı. Genç ağır şekilde yaralanırken, çarpmanın şiddetiyle otomobilin ön kaputu hasar gördü, ön camı da çatladı.


Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralı genci ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastahanesi'ne kaldırdı.

Kazayı yapan sürücü ise alkol muayenesinin ardından ifadesi alınmak üzere Örnek Mahallesi Polis Karakolu'na götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.