Trafik magandasının öldürdüğü öğretmen toprağa verildi

Bartın'da trafik magandası tarafından levye ile yol ortasında katledilen 52 yaşındaki öğretmen Süleyman Karadayı toprağa verildi.

24 Mayıs 2015 Pazar 15:12
Trafik magandasının öldürdüğü öğretmen toprağa verildi






Trafik magandasının öldürdüğü öğretmen toprağa verildi

Bartın bugün hüzünlü bir cenaze törenine ev sahipliği yaptı. Hamam Sokak'ta levyeyle dövülerek öldürülen 54 yaşındaki öğretmen Tayfun Erol için 7 yıl müdürlük yaptığı okulunda tören düzenlendi. Törene katılan olayda yaralanan arkadaşı Süleyman Karadayı, "Artık ’maganda’ mı diyelim, ’hayvan’ mı diyelim, hiçbir olay yok, hiçbir itişme- kakışma yok, birden saldırdı" dedi.
Önceki gece Asma Caddesi Hamam Sokak'ta meydana gelen olayda iddiaya göre; 74 BY 924 plakalı otomobiliyle sokakta yavaş ilerleyen İbrahim Kaymakçı, arkadan gelen 74 BU 666 plakalı otomobilin sürücüsü Süleyman Karadayı'nın, yol vermesi için sürekli korna çalıp selektör yapmasına sinirlendi. Otomobili durduran Kaymakçı, araçtan levye ile inip arkasında duran otomobilin sürücüsü Süleyman Karadayı ve Kabagöz Köyü İlkokulu sınıf öğretmeni Tayfun Erol'a saldırdı. Kavgada, Kaymakçı'nın tekmesiyle yüzüne darbe alan Erol, kaldırıldığı hastane de hayatını kaybederken, arkadaşı Karadayı ise yaralandı.

7 YIL GÖREV YAPTIĞI OKULDA TÖREN

Erol'un cenazesi Bartın Devlet Hastanesi morgundan alınarak 2006- 2013 yılları arasında müdür olarak görev yaptığı Hendekyanı Ortaokulu'na getirildi. Törene, olay sırasında yanında yaralanarak tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen arkadaşı Süleyman Karadayı'nın yanı sıra oğlu 24 yaşındaki Deniz Erol, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, meslektaşları ve öğrenciler katıldı. Törende, öğretmen arkadaşları ve öğrenciler birer konuşma yaparak duygularını ifade ettiler. Okulun önüne konulan taziye defterine öğrencileri ve arkadaşları düşüncelerini yazdılar. Dua edilmesinin ardından Erol'un cenezasi okul bahçesinden alkışlarla uğurlanırken, örenciler ve aileleri gözyaşlarına hakim olamadı.

ARKADAŞI OLAY ANINI ANLATTI

Törende ayakta durmakta güçlük çeken Süleyman Karadayı, "Keşke hiç yaşanmasaydı. Bu yaşanması gereken mi bir şeydi bilmiyorum. Oda bizim başımıza geldi. Artık 'maganda' mı diyelim 'hayvan' mı diyelim, hiçbir olay yok, hiçbir itişme- kakışma yok, birden saldırdı. Olanlarda gözüküyor zaten, bir şey söyleyemiyorum. Acımız büyük, bu davanında takipçisi olacağız tabi ki başka insanların başına gelmemesi için, elimizden geleni yapacağız" dedi.


OLAY NASIL MEYDANA GELDİ

BARTIN'da, otomobil sürücüsü 35 yaşındaki İbrahim Kaymakçı, yol vermesi için arkadan korna çalıp selektör yapmasına sinirlendiği otomobilin sürücüsü 52 yaşındaki Süleyman Karadayı ve yanındaki öğretmen arkadaşı 54 yaşındaki Tayfun Erol'a levye ile saldırdı. Erol, aldığı darbelerle yaşamını yitirdi, Karadayı yaralandı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, gece saatlerinde Asma Caddesi Hamam Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre 74 BY 924 plakalı otomobiliyle sokakta yavaş ilerleyen İbrahim Kaymakçı, arkadan gelen 74 BU 666 plakalı otomobilin sürücüsü Süleyman Karadayı'nın, yol vermesi için sürekli korna çalıp selektör yapmasına sinirlendi. Otomobili durduran Kaymakçı, araçtan levye ile inip arkasında duran otomobilin sürücüsü Süleyman Karadayı ve Kabagöz Köyü İlkokulu öğretmeni Tayfun Erol'a saldırdı.

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda Kaymakçı, araçtan inen Tayfun Erol'a levye ile vurdu. Erol ve Kaymakçı birlikte yere düştü. Ayağa kalkan Kaymakçı, araçtan inip yanına gelen kadın arkadaşı N.A.'nın engellemeye çalışmasına rağmen, ayağa kalkmaya çalışan Erol'un yüzüne diziyle tekrar vurdu. Aldığı darbe ile başını yere çarpan Erol, yerde hareketsiz kaldı. Kaymakçı, kendisine müdahale eden sürücü Süleyman Karadayı'ya da tekme tokat vurdu.

Yerde hareketsiz yatan Tayfun Erol'un karın bölgesine ayağı ile son darbeyi indiren İbrahim Kaymakçı, kadın arkadaşının direksiyonuna geçtiği otomobile binmeden yürüyerek uzaklaştı. N.A. da otomobille olay yerinden ayrıldı.

Haber verilmesiyle gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tayfun Erol, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Süleyman Karadayı ise hastanede tedaviye alındı. Polis, kaçan İbrahim Kaymakçı ve arkadaşı N.A.'yı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.DHA
Son Güncelleme: 24.05.2015 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.