Trafoda elektrik akımına kapılan hırsızlık şüphelisi yaralandı

Tolunay DUMAN/ TARSUS,(Mersin),() - MERSİN’in Tarsus İlçesinde, TEDAŞ'a ait trafodan kablo ve bakır hırsızlığı yapmak istediği iddia edilen 33 yaşındaki A.T, elektrik akımına kapılıp yaralandı. Trafoda patlama meydana gelirken, bir...

24 Ocak 2015 Cumartesi 22:14
Trafoda elektrik akımına kapılan hırsızlık şüphelisi yaralandı






Tolunay DUMAN/ TARSUS,(Mersin),() - MERSİN’in Tarsus İlçesinde, TEDAŞ'a ait trafodan kablo ve bakır hırsızlığı yapmak istediği iddia edilen 33 yaşındaki A.T, elektrik akımına kapılıp yaralandı. Trafoda patlama meydana gelirken, bir süre 6 mahalleye elektrik verilemedi.
Cumhuriyet Mahallesinde D-400 Karayolu kenarında bulunan Elektrik Dağıtım Merkezi'ne girerek 15 bin KW’lık akımı hiçe sayan bir kişi iddiaya göre trafolar üzerinde akım geçişini sağlayan bakır donatıları sökmeye başladı. Elektrik dağıtım merkezinin içinde yaklaşık 20 dakika boyunca trafolardan bakır ve kabloları söken şüpheli A.T. trafonun büyük bir gürültü ile patlamasına neden oldu. Patlamanın etkisiyle savrularak yaralanan A.T yaklaşık 6 mahallenin elektriksiz kalmasına neden oldu. Canını hiçe sayarak elektrik dağıtım merkezine giren ve olayı şans eseri yaralı olarak kurtulan hırsızlık şüphelisi A.T olay yerine çağrılan Acil 112 ekipleri tarafından çıkartıldı. Ambulans ile Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılan A.T., tedavisi yapıldıktan sonra polis ekipleri tarafından, gözaltına alınarak ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

TEDAŞ Ekipleri tarafından kısa sürede yapılan çalışmanın ardından karanlıkta kalan 6 mahalleye elektrik enerjisi yeniden verildi.

FOTOĞRAFLI 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.