Tramvay gelin arabası oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde görevli vatman çiftin nikahı rayların üzerinde kıyıldı.

12 Kasım 2017 Pazar 16:33
Tramvay gelin arabası oldu






GAZİANTEP(AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde görevli vatman çiftin nikahı rayların üzerinde kıyıldı.

İsa Gümüş ile Betül Arı çiftini, raylı sistemin Gazi Ulaş İstasyonu'nda, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin karşıladı.

Çiftin nikahı, burada Başkan Şahin tarafından rayların üzerinde kıyıldı. Nikahın ardından, balon ve kurdelelerle gelin arabası gibi süslenen tramvayın sürücü koltuğuna geçen İsa ve Betül Gümüş çifti, Başkan Şahin, çalışma arkadaşları ve basın mensuplarıyla raylı sistem güzergahında tur attı.

Balon ve kurdelelerle süslenmiş tramvayı gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Cep telefonlarıyla anı ölümsüzleştiren vatandaşlar, çifti her durakta alkışlarla karşıladı.

Gelin Betül Gümüş, gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle güzel bir organizasyonla evlenmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Damat İsa Gümüş ise çok heyecanlı olduğunu belirterek, bugün yanlarında olan herkese teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin de genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.