Tramvay yolunda can pazarı

Konya'da kontrolden çıkarak tramvay yoluna uçan otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

30 Aralık 2015 Çarşamba 02:32
Tramvay yolunda can pazarı






Tramvay yolunda can pazarı

Konya'da kontrolden çıkarak tramvay yoluna uçan otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza, saat 23.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Yolu üzeri Polis Evi karşısında meydana geldi. İddiaya göre Soner Poyraz yönetimindeki 42 VT 887 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak tramvay yoluna uçtu.

Raylar üzerinde 50 metre kadar sürüklenen otomobilde bulunan Mehmet Karakoç kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, sürücü Poyraz araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, iftaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Soner Poyraz itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ters dönen otomobilden çıkartıldı.

Kazanın şokunu üzerinden atamayan Mehmet Karakoç ise araçtan sağ olarak çıkan Poyraz'ı alnından öptü. Ambulansa alınan Soner Poyraz Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Poyraz'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kaza nedeniyle bir süre duran tramvay seferleri de normale döndü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Son Güncelleme: 30.12.2015 02:32
Anahtar Kelimeler:
Tramvay Yolunda Can Pazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.