TRT bu görüntüleri canlı verdi: Bu ne hal başkan

Ankara'nın Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, TRT KÜRDİ'de yayınlanan 'Çepik' programı sonrasında program sanatçıları ile birlikte takım elbisesiyle kaplıca havuzuna girdi.

04 Ekim 2018 Perşembe 08:44
TRT bu görüntüleri canlı verdi: Bu ne hal başkan






TRT bu görüntüleri canlı verdi: Bu ne hal başkan


Bu görüntüler ve daha fazlası canlı canlı devletin TRT kanalında yayınlandı. Haymana'nın tanıtımı için kolları sıvamayı, ceketi çıkarmayı gereksiz gören Belediye Başkanı Özdemir Turgut ile saz heyeti özenle girilmesi gereken termal havuzlara bodoslama daldı.

TRT KÜRDİ'de yayınlanan 'Çepik' isimli program dün Haymana'da canlı yayın olarak gerçekleşti. Programdan sonra programın sunucusu Aydın Aydın, sanatçılardan Hüseyin Kağıt ve Haymana Belediye Başkanı Özemir Turgut ve misafirlerden bazıları Ürofiz Termal Otel'e geçti. Otelin havuz bölümüne geçen sunucu Aydın Aydın, "Dünyanın en şifalı suyunun cazibesine dayanamıyoruz" diyerek elbiseleri ile havuza girdi. 
Aydın'ı Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve sanatçı Hüseyin Kağıt takip etti. Ardından havuz kenarında bulunan saz sanatçılarından bazıları da suya elbiseleri ile atladı. Havuzun içinde yüzen ve eğlenen ekip şarkı söyleyip çiğköfte yemeyi de ihmal etmedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.