Trump'ın Türkiye'de ki ikizi

Giresun'un Görele İlçesi Köprübaşı Eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, ABD Başkanı Donald Trump'a benzerliğiyle dikkat çekiyor..

12 Kasım 2016 Cumartesi 09:34
Trump'ın Türkiye'de ki ikizi






Giresun'un Görele İlçesi Köprübaşı Eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, ABD Başkanı Donald Trump'a benzerliğiyle dikkat çekiyor..
ABD seçimlerinin sonrası Başkan Donald Trump'a benzerliği ile fotoğrafları sosyal medyada hızla yayılmaya başlayan Topçu, bu duruma oldukça şaşırırken, benzerliğin de keyfini çıkartıyor.
Trump ile aynı yaşta olan Abdullah Topçu (70), 2004 yılında Görele İlçesi'ne bağlı Köprübaşı beldesine Belediye Başkanı seçildi. Ancak daha sonra çıkan belediyeler yasası ile 2014 yılında Köprübaşı beldelikten düşünce Topçu’nun da başkanlık serüveni 10 yılın ardından sona ermiş oldu. Geçmiş yıllarda filmlerde de rol alan Trump gibi bir dönem Topçu da film ve dizilerde oynadı.


ABD’de Başkan seçilen ve dünya genelinde ‘Emlak Kralı’ olarak tanınan Donald Trump’a gerek vücut yapısı gerekse saç rengi ve stili ile oldukça benzeyen Topçu, Donald Trump gibi bir siyasetçi.
Türkiye'den ABD'ye en fazla göç veren iller arasında özellikle Yağlıdere İlçesi ile öne çıkan Giresun bu kez verdiği göçler ile değil de geçtiğimiz günlerde ABD’nin 45. Başkanı seçilen Donald Trump’a benzerliği ile dikkat çeken eski Köprübaşı Belde Belediye Başkanı Abdullah Topçu ile gündeme geldi.
Trump'a benzerliği ile fotoğrafları sosyal medyada hızla yayılan Topçu ise ilgiden oldukça memnun. Topçu'nun ABD Başkanı Donald Trump’a Giresun'dan bir mesaj göndermeyi ihmal etmeyerek, Gülen'in iadesini istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.