TSO Başkanı kadın personele nazarlık dağıttı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla odanın kadın personeline üzerinde nazarlık bulunan bileklik dağıttı. Samsun TSO Başkanı Salih...

07 Mart 2015 Cumartesi 12:33
TSO Başkanı kadın personele nazarlık dağıttı






Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla odanın kadın personeline üzerinde nazarlık bulunan bileklik dağıttı.
Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde kadın personelini unutmadı. Başkan Salih Zeki Murzioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin ile birlikte odada görev yapan kadın personeli tek tek ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Başkan Murzioğlu ayrıca, kadın personele, üzerinde nazar boncuğu bulunan bileklik hediye etti. Murzioğlu, "Kadınların gücü, medeniyetin göstergesidir. Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınların sosyal, ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda yaşama etkin katılımı toplumların, devletlerin ve milletlerin gücüne güç kattığı aşikardır. İstihdam alanında kadınlarımızın dinamik gücünü ekonomiye katkı haline dönüştürmek amacıyla başlatılan her çalışma, Türkiye’nin ekonomik büyümesi ve kalkınmasına büyük ivme katacağına olan inancımız tamdır. Kadının duygusal zekası ve varlığı, toplumun ve toplumsal barışının en büyük güvencesidir. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.