TÜBİTAK Uzmanı taciz iddiasıyla metrobüste darp edildi

Avcılar-Zincirlukuyu seferini yapan metrobüste meydana gelen oldayda genç kızı taciz ettiği iddia edilen şahıs yolcular tarafından feci şekilde dövüldü..

03 Haziran 2016 Cuma 12:38
TÜBİTAK Uzmanı taciz iddiasıyla metrobüste darp edildi






Dün akşam saatlerinde Avcılar-Zincirlukuyu seferini yapan metrobüste meydana gelen olayda Ç.D. isimli genç kız çığlık atarak kendisini elle taciz ettiğini iddia ettiği şahsa tepki gösterdi. Diğer yolcuların da müdahale etmesiyle taciz ettiği öne sürülen genç adam metrobüs içinde yolcular tarafından dövülmeye başlandı. Zincirlikuyu durağında araçtan indirilen şahıs ve genç kız daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri tarafından karokola götürüldü.

Gözaltına alınan ve TÜBİTAK’ta uzman olarak görev yaptığı öğrenilen şahsın polisteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Mağdur kız Ç.D. yaşadıklarını ve tacizci olduğunu iddia ettiği şahsın fotoğraflarını facebook hesabından paylaştı. Ç.D. “Bu adam beni metrobüste taciz etti! Yanımda oturuyordu, eliyle benim vücuduma, belime, göğsüme, cinsel organıma dokundu. Yolcular durumu fark edip müdahale ettiler. O kadar korktum ki şikayetçi olmak bile istemedim. İlk şoku atlattıktan sonra şikayetçi olmaya karar verdim. Şu anda Zincirlikuyu istasyonunda 45 dakikadır polis bekliyoruz. Lütfen siz de ses çıkarın, bu haberi yayın. Yayın ki korksunlar, rezil olmaktan korksunlar! Yanımda olan, destek olan, ses çıkaran herkese teşekkürler. Polisler gerçekten çok ilgili davrandı” dedi.

Son Güncelleme: 03.06.2016 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.