Türk Hava Yolları: THY'nin Süleymaniye ve Erbil seferleri devam ediyor

Türk Hava Yolları, Süleymaniye ve Erbil'e yapılan uçuşların planlandığı şekilde yapıldığını bildirdi.

27 Eylül 2017 Çarşamba 14:28
Türk Hava Yolları: THY'nin Süleymaniye ve Erbil seferleri devam ediyor






İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları (THY), Süleymaniye ve Erbil'e yapılan uçuşların planlandığı şekilde yapıldığını bildirdi.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, Irak Sivil Havacılık Kurumu'nun, yabancı şirketlerin Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) yönelik uçuşlarını cuma gününden itibaren askıya alması talebine ilişkin şunlar kaydedildi:

"Çeşitli basın-yayın organlarında, Irak Sivil Havacılık Kurumu'nun Süleymaniye ve Erbil kentlerindeki havalimanlarını 29 Eylül tarihi itibarıyla uluslararası hava trafiğine kapatacağı ile ilgili haberler yer almaktadır. Bu konuda Türk Hava Yolları'na iletilmiş resmi bir bildirim olmamakla birlikte bu iki kente olan tüm tarifeli uçuşlarımız planlandığı şekilde gerçekleştirilmektedir."

Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.