Türk Yıldızı kabininden nefes kesen görüntüler

Ersan KÜÇÜKKURU/ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 100'üncü yıldönümü anma törenleri kapsamında gösteri uçuşu yapan Türk Yıldızları'nın yaşattığı heyecan dolu anlar, kabin içi görüntüsüyle de nefesleri kesti....

26 Nisan 2015 Pazar 12:06
Türk Yıldızı kabininden nefes kesen görüntüler






Ersan KÜÇÜKKURU/ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 100'üncü yıldönümü anma törenleri kapsamında gösteri uçuşu yapan Türk Yıldızları'nın yaşattığı heyecan dolu anlar, kabin içi görüntüsüyle de nefesleri kesti.
Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın akrobasi timi olan Türk Yıldızları'nın, geçen 24 Nisan'da Çanakkale Kara Savaşları'nın 100'üncü yıldönümü anma törenlerinde Şehitler Abidesi'nde gerçekleştirdiği gösteri uçuşunun kabin içi görüntüleri paylaşıldı. Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşılan o anlar, nefes kesti. Pilotun, "Dalga dalga dalgalanan bayrağımızın gölgesinde Çanakkale Ruhu'nu 100'ncü kez yaşarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan toprağına can eken eşsiz ve isimsiz kahramanları rahmet ve minnetle anıyoruz, Türk Yıldızları" sözlerinin ardından uçakların Şehitler Abidesi üzerinde yükselme anları saniye saniye görüntülere yansıdı.

Görüntülerin finalinde pilotun töreni izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galler Prensi Charles ve Hary ile Arnavutluk Devlet Başkanı Bujar Nishani, Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay ve çok sayıda ülke temsilcisinin yer aldığı protokolü selamladığı görüldü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.