TÜSİAD "Erken seçimi doğru bulnuyoruz"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün grup toplantısında gündeme getirdiği erken seçim önerisine bir cevap da TÜSİAD Başkanından geldi.

17 Nisan 2018 Salı 15:11
TÜSİAD "Erken seçimi doğru bulnuyoruz"






TÜSİAD "Erken seçimi doğru bulnuyoruz"

   MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün grup toplantısında gündeme getirdiği erken seçim önerisine bir cevap da TÜSİAD Başkanından geldi. Türkiye, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'erken seçim' açıklamasını konuşuyor. Erken seçim açıklamasına iş dünyasından da yanıt geldi. TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, "İş dünyası olarak erken seçimi doğru bulmuyoruz." dediTÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, Bloomberg’e yaptığı açıklamada, iş dünyası olarak erken seçimi doğru bulmadıklarını belirterek, “2018 yılının yapısal reformlar ve enflasyonla mücadele yılı olmasını bekliyorduk” dedi.Bilecik, “Erken seçim yapmak yapısal reform ve enflasyonla mücadele sürecini tamamen ortadan kaldırır. OHAL sürecinde seçim, Türkiye'yi dış dünyada zorda bırakır. Bugüne kadar cumhurbaşkanı, başbakan ve diğer siyasi liderlerden seçimlerin zamanında yapılacağına dair aldığımız mesajları tamamen desteklemiştik.” diye konuştu.

Posta

Son Güncelleme: 18.04.2018 05:33
Anahtar Kelimeler:
Tüsiad
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.