Uludağ'da otellerde sezon sonu indirimi

Haluk KAFAR/BURSA () - KAR kalınlığının 130 santim olarak ölçüldüğü Uludağ'da, açık kalan oteller gecelik konaklama ücretlerini 450 liradan 180 liraya indirdi. Kayak severlerin 'Beyaz Cennet' olarak tanımladıkları Uludağ'da...

02 Nisan 2015 Perşembe 12:10
Uludağ'da otellerde sezon sonu indirimi






Haluk KAFAR/BURSA () - KAR kalınlığının 130 santim olarak ölçüldüğü Uludağ'da, açık kalan oteller gecelik konaklama ücretlerini 450 liradan 180 liraya indirdi.
Kayak severlerin 'Beyaz Cennet' olarak tanımladıkları Uludağ'da Ağaoğlu ve Alkoçlar Otel dışındaki tüm oteller önceki hafta sözonu kapattı. Uzun bir aradan sonra bu yıl açık kalacaklarını söyleyen Ağaoğlu Oteli Genel Müdürü Murat Türker, "Zirvede tam kayak yapma zamanı" dedi.
Uludağ'a dün gece ve bu sabah kar yağdığını söyleyen Murat Türker, "Otellerimiz açık, tesisler çalışıyor. Pistler kayak yapmaya elverişli. Kış sezonunda her şey dahil kişi başı 450 lira olan konaklama ücretini, hafta içi ve hafta sonu 180 liraya düşürdük" dedi. Uludağ'ın canlanması için tesislerini bundan sonra dört mevsim açık tutacaklarını söyleyen Murat Türker, özellikle yaz aylarında gelecek müşterilerin şimdiden rezervasyon yaptırdığını sözlerine ekledi.
Toplam 6 bin atak kapasiteli Uludağ'da, 21 otel ve 4 misafirhane bulunuyor. 

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.