Uluslararası Yamaç Paraşütü Festivali'ne rüzgar engeli

Aziz GÜVENER/ADAPAZARI(Sakarya), ()- SAKARYA'nın Serdivan İlçesi'nin 800 rakımlı Kırantepe Mevkii'nde bu yıl 10'uncusu düzenlenen Kırantepe Yamaç Paraşütü uçuşları, hava muhalefeti nedeniyle yapılamadı.  Serdivan'da...

22 Ağustos 2015 Cumartesi 11:46
Uluslararası Yamaç Paraşütü Festivali'ne rüzgar engeli






Aziz GÜVENER/ADAPAZARI(Sakarya), ()- SAKARYA'nın Serdivan İlçesi'nin 800 rakımlı Kırantepe Mevkii'nde bu yıl 10'uncusu düzenlenen Kırantepe Yamaç Paraşütü uçuşları, hava muhalefeti nedeniyle yapılamadı. 
Serdivan'da bu yıl 10'uncu kez düzenlenen Uluslararası Kırantepe Yamaç Paraşütü uçuşları için 10 ülkeden 60 sporcu geldi. Açılış törenine, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ak Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin, sporcular ve çok sayıda kişi katıldı. Havanın rüzgarlı olması nedeniyle  uçuşlar yapılamadı. Paraşüt uçuşlarını izlemek ve tandem uçuşu yapmak için buraya gelenler de etkinliğin ilk gününde hayal kırıklığı ile karşılaştı.
Açılış töreninde konuşan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, önceki yıllarda festival havasında geçen etkinliğin bu yıl terör olayları nedeniyle yanlızca bir spor olarak yapılacağını söyledi. Alemdar, şöyle dedi:

"Ülkede son günlerde yaşanan terör olayları sebebiyle bu yıl müziği, eğlenceği uygun bulmadığımızı, sadece arkadaşlarımızın spor yapmasını başlatmak için bugün buradayız."

Uçuşlar yapılamayınca izleyici ve sporcular alandan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.