Uşak'ta İsrail Protesto Edildi

Yavuz KUŞDEMİR/ UŞAK, () - UŞAK'ta, Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, İsrail askerleri tarafından Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırıyı protesto etti. Ulucami'de kılınan yatsı namazının ardından Uşak Belediyesi önünde toplanan Uşak...

07 Kasım 2014 Cuma 22:09
Uşak'ta İsrail Protesto Edildi






Yavuz KUŞDEMİR/ UŞAK, () - UŞAK'ta, Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, İsrail askerleri tarafından Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırıyı protesto etti.
Ulucami'de kılınan yatsı namazının ardından Uşak Belediyesi önünde toplanan Uşak Kardeşlik ve Dayanışma Platformu'ndan yaklaşık 300 kişilik grup, ellerinde meşaleler ve dövizlerle Tiritoğlu Parkı'na yürüdü. İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırıyı protesto eden grup, 'Kahrolsun İsrail', 'Aksa'ya uzanan eller kırılsın', 'Diren Filistin Uşak Seninle' sloganları attı. Grup adına açıklama yapan Hasan Fatih Göç, "Uşak olarak İsrail askerleri tarafından ilk kıblemiz Mescid'i Aksa'ya yapılan pervasızca saldırıyı protesto için toplandık. Son bir haftadır Mescid'i Aksa üzerinde kirli oyunlar düzenleyen İsrail, biz Müslümanlar için kutsal mekanda bir başka skandala daha imza atarak cami avlusunu savaş alanına çevirmiş, Filistinlilerin üzerine silahlarla saldırmıştır. Ülkemiz yöneticilerine buradan sesleniyoruz. İşgalci İsrail terör örgütüyle gerçekleştirdiğiniz bütün ticari, askeri ve diplomatik ilişkilerinize derhal son verin ve yeni atanan İsrail Konsolosunu derhal ülkesine gönderin" dedi.
Grup basın açıklamasının ardından olaysız dağıldı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.