Uşak'ta kaçak sigara operasyonu

Yavuz KUŞDEMİR/ UŞAK, () - UŞAK'ta, polisin durdurduğu gübre yüklü kamyonda gümrük kaçağı olduğu belirlenen, çeşitli markalarda 37 bin 400 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı.  Uşak...

26 Mayıs 2015 Salı 23:33
Uşak'ta kaçak sigara operasyonu






Yavuz KUŞDEMİR/ UŞAK, () - UŞAK'ta, polisin durdurduğu gübre yüklü kamyonda gümrük kaçağı olduğu belirlenen, çeşitli markalarda 37 bin 400 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı. 
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, gübre yüklü bir kamyonla Doğu illerinden İzmir'e yüklü miktarda kaçak sigara sevkiyatı yapılacağını ihbarı üzerine operasyon yaptı. Pazartesi günü akşam saatlerinde takibe alınan kamyon, Ankara- Uşak Karayolu'nun Uşak Şeker Fabrikası Kavşağı'nda oluşturulan kontrol noktasında durduruldu. Kamyonda yapılan aramada gübre çuvallarının altına gizlenmiş sigara kolileri bulundu. Kamyondaki toplam 37 bin 400 paket kaçak sigaraya el konuldu. Kamyon sürücüsü E.Y. (41) gözaltına alındı. Soruşturmanın sürdüğü, zanlının işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 'Her türlü kaçakçılığı men etmek, ticaretini ve sevkiyatını önlemek amacıyla yapılan çalışmalarda, kaçak ve bandrolsüz sigaraların piyasaya sürülmek üzere doğu illerinden, batı illerine gübre kamyonu ile ilimiz üzerinden nakledileceği bilgisi doğrultusunda, yapılan çalışmada gübre çuvalları arasına gizlenmiş çeşitli markalarda 37 bin 400 paket kaçak ve bandrolsüz sigara ele geçirilmiştir. Bağımlılık hastalığını fırsat bilen ve gençlerimizi zehirleyen, haksız kazanç elde edip ülke ekonomimize zarar veren, her türlü suç ve suç odakları ile mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir' denildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.