Üvey anne kurbanı çocuklara Sedat Peker sahip çıktı

Kayseri'de üvey anne dehşetine maruz kalan çocuklara, Sedat Peker sahip çıktı. Peker, üvey anneleri tarafından feci şekilde dövülen çocuklara dayalı döşeli ev sözü verdi..

26 Aralık 2015 Cumartesi 12:47
Üvey anne kurbanı çocuklara Sedat Peker sahip çıktı






Üvey anne kurbanı çocuklara Sedat Peker sahip çıktı


Seçimlerden önce meydanlara inerek adından sıkça söz ettiren Sedat Peker, bu kez de üvey anne şiddetine maruz kalan çocuklarda sahip çıktı. Kayseri’de üvey anne dehşetine maruz kalan çocuklara Sedat Peker sahip çıkarak bir ev bağışlayacak.
İKİ ÇOCUK İÇİN EV ALIYOR
Kayseri’de, üvey anneleri tarafından kötü muamele ve işkenceye maruz kalan 5 ve 7 yaşındaki çocukların görüntüleri Türkiye gündemine oturmuş ve görüntüleri izleyen bir çok ünlü, üvey anneye tepki göstermişti. Türkiye gündemine oturan görüntüleri izleyen ve etkilenen Türkiye’nin ünlü iş adamlarından Sedat Peker, çocuklara sahip çıktı. Edinilen bilgiye göre, ünlü iş adamı Sedat Peker, Kayseri’den bir ev satın aldı. Evin önümüzdeki hafta içi dayalı döşeli olarak aileye teslim edileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 26.12.2015 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.